US Open: Seară la New York cu Djokovic și Osaka calificați

Novak Djokovic și Naomi Osaka au avut onoarea „sesiunii de noapte”. Dacă Djokovic și-a făcut meciul regretând doar un pic de concentrare, Osaka a avut ceva mai multe probleme împotriva compatrioatei sale, Misaki Doi, care i-a furat un set și a forțat-o să rămână pe teren mai mult de două ore (mai mult decât Djokovic împotriva lui Dzumhur).

John Isner a trimis nu mai puțin de 52 de ași în meciul său împotriva lui Steve Johnson. Acesta este al doilea cel mai bun total dintr-un meci de la US Open de la meciul cu Ivo Karlovic din 2016. Acest lucru nu l-a împiedicat să piardă în cinci seturi (6-7 [5], 6-3, 6- 7 [5], 6-3, 7-6 [3]) și aproape patru ore.

Citeste si:  Nouă cazuri active de COVID-19 în carantina de la Australian Open

CC Bellis s-a descurcat bine. Americana a jucat și a pierdut un tie-break homeric de 28 de puncte, înainte de a câștiga în trei seturi împotriva Tamarei Korpatsch (6-7 [13], 6-3, 6-2). Un rezultat extraordinar pentru sportiva de pe locul 188. Pe de altă parte, America și-a pierdut steaua în ascensiune, Cori Gauff, care a pierdut în trei seturi împotriva lui Anastasija Sevastova (6-3, 5-7, 6-4).

        58

Numărul de puncte de break în timpul meciului dintre Diego Schwartzman și Cameron Norrie. Schwartzman, cap de serie numărul 9 a salvat 20 din 31, dar a pierdut în cinci seturi (3-6, 4-6, 6-2, 6-1, 7-5)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*