AC Milan a oficializat prelungirea cu un an a contractului lui Ibrahimovic

AC Milan a oficializat prelungirea cu un an a contractului lui Ibrahimovic

Atacantul Zlatan Ibrahimovic, care a împlinit 39 de ani, şi-a prelungit cu un sezon contractul cu AC Milan, a anunţat oficial luni seara clubul italian de fotbal la care starul suedez a revenit în luna ianuarie, informează AFP.

„Ibra”, a cărui rămânere la gruparea milaneză era aproape o certitudine după ce a apărut în ultimele zile pe reţelele de socializare cu tricoul lui Milan şi a anunţat revenirea sa în Italia, este legat de „rossoneri” până pe 30 iunie 2021.

„Astăzi, Zlatan Ibrahimovic s-a alăturat coechipierilor săi şi antrenorului Stefano Pioli la centrul sportiv de la Milanello unde a participat la prima şedinţă de antrenament” în vederea reluării Serie A, pe 19 septembrie, a transmis clubul într-un comunicat dat publicităţii luni.

Citeste si:  Camerunul anunţă că nu va găzdui etapa finală a Ligii Campionilor Africii

Conform presei italiene, Milan şi atacantul său vedetă s-au pus de acord pentru un salariu de 7 milioane de euro pentru acest an suplimentar.

Într-un mesaj postat luni pe reţelele de socializare, Ibrahimovic a anunţat că va prelua nr. 11 de la prima sa experienţă la AC Milan între 2010 şi 2012, în loc de nr. 21 cu care a jucat la revenirea la echipa italiană la începutul anului.

Starul suedez a semnat în luna ianuarie cu AC Milan, după despărţirea de echipa americană Los Angeles Galaxy, la finalul ediţiei trecute din Major League Soccer.
AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte