AC Milan a oficializat prelungirea cu un an a contractului lui Ibrahimovic

Atacantul Zlatan Ibrahimovic, care a împlinit 39 de ani, şi-a prelungit cu un sezon contractul cu AC Milan, a anunţat oficial luni seara clubul italian de fotbal la care starul suedez a revenit în luna ianuarie, informează AFP.

„Ibra”, a cărui rămânere la gruparea milaneză era aproape o certitudine după ce a apărut în ultimele zile pe reţelele de socializare cu tricoul lui Milan şi a anunţat revenirea sa în Italia, este legat de „rossoneri” până pe 30 iunie 2021.

„Astăzi, Zlatan Ibrahimovic s-a alăturat coechipierilor săi şi antrenorului Stefano Pioli la centrul sportiv de la Milanello unde a participat la prima şedinţă de antrenament” în vederea reluării Serie A, pe 19 septembrie, a transmis clubul într-un comunicat dat publicităţii luni.

Citeste si:  Voi face totul pentru ca Messi să rămână la Barcelona, promite noul preşedinte Joan Laporta

Conform presei italiene, Milan şi atacantul său vedetă s-au pus de acord pentru un salariu de 7 milioane de euro pentru acest an suplimentar.

Într-un mesaj postat luni pe reţelele de socializare, Ibrahimovic a anunţat că va prelua nr. 11 de la prima sa experienţă la AC Milan între 2010 şi 2012, în loc de nr. 21 cu care a jucat la revenirea la echipa italiană la începutul anului.

Starul suedez a semnat în luna ianuarie cu AC Milan, după despărţirea de echipa americană Los Angeles Galaxy, la finalul ediţiei trecute din Major League Soccer.
AGERPRES

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*