Un spectator strigă „Loser!”, Medvedev îl confruntă

Un spectator strigă „Loser!”, Medvedev îl confruntă

La Montreal, după înfrângere, numărul 1 mondial a fost provocat și a răspuns fără să-și piardă cumpătul, videoclipul a devenit viral: „Nu permit nimănui să mă provoace”

„Învins!”, Loser. Un hater care odată nu se ascunde în spatele tastaturii ci într-un grup de entuziaști. Păcat că Daniil Medvedev, învins de Kyrgios în sferturile de finală ale Masters 1000 de la Montreal, de data aceasta nu a vrut să cedeze. Și așa, videoclipul în care numărul 1 mondial întoarce călcâiul și merge să-l înfrunte pe băiat, sub ochii îngroziți ai securității, a devenit viral.

În această seară la Cincinnati, în întâlnirea cu presa de la Cincinnati, unde va fi pe teren săptămâna aceasta, Medvedev a povestit cele întâmplate spunând că s-a simțit obligat să intervină când a auzit acele cuvinte în drum spre vestiar.

Citeste si:  Newcastle v Sunderland preview

„Am fost supărat de înfrângere, nu prea am vrut să vorbesc. Dar dacă cineva își bate joc de mine, răspund. Ar fi greșit să las oamenii să-mi vorbească agresiv, sau greșit, și să plec fără să spun nimic. Și așa l-am întrebat pe tip care a fost problema lui.”

Daniil a rămas foarte calm vorbind cu băiatul și cu tatăl său: „Mi-a spus și tatăl tipului ceva ce nu am înțeles bine și i-am spus că ar fi trebuit să-și educe fiul. Nu voi mai lăsa pe nimeni să își bată joc de mine”

.

Sari la bara de unelte