Un spectator strigă „Loser!”, Medvedev îl confruntă

La Montreal, după înfrângere, numărul 1 mondial a fost provocat și a răspuns fără să-și piardă cumpătul, videoclipul a devenit viral: „Nu permit nimănui să mă provoace”

„Învins!”, Loser. Un hater care odată nu se ascunde în spatele tastaturii ci într-un grup de entuziaști. Păcat că Daniil Medvedev, învins de Kyrgios în sferturile de finală ale Masters 1000 de la Montreal, de data aceasta nu a vrut să cedeze. Și așa, videoclipul în care numărul 1 mondial întoarce călcâiul și merge să-l înfrunte pe băiat, sub ochii îngroziți ai securității, a devenit viral.

În această seară la Cincinnati, în întâlnirea cu presa de la Cincinnati, unde va fi pe teren săptămâna aceasta, Medvedev a povestit cele întâmplate spunând că s-a simțit obligat să intervină când a auzit acele cuvinte în drum spre vestiar.

Citeste si:  Formula 1 și Marele Premiu al Australiei pentru moto au fost anulate din cauza pandemiei

„Am fost supărat de înfrângere, nu prea am vrut să vorbesc. Dar dacă cineva își bate joc de mine, răspund. Ar fi greșit să las oamenii să-mi vorbească agresiv, sau greșit, și să plec fără să spun nimic. Și așa l-am întrebat pe tip care a fost problema lui.”

Daniil a rămas foarte calm vorbind cu băiatul și cu tatăl său: „Mi-a spus și tatăl tipului ceva ce nu am înțeles bine și i-am spus că ar fi trebuit să-și educe fiul. Nu voi mai lăsa pe nimeni să își bată joc de mine”

.