Tottenham v Leicester preview

Tottenham dorește a patra victorie consecutivă, sunt la cinci puncte de Man City, iar Leicester arată ca o pradă ușoară, a pierdut patru din ultimele cinci meciuri în toate competițiile.

Vulpile au fost fluierate de către fani dar managerul Claude Puel a spus că ”este un lucru pozitiv, fanii au așteptări de la echipă, ei analizează calitatea și moralul jucătorilor”.
Spurs va începe partida fără Harry Kane și Dele Ali, Kane este accidentat la gleznă și a început pregătirea fizică dar se va putea reîntoarce cel mai devreme în deplasarea din 23 februarie de la Burnley. Ben Davies, Eric Dier și Vincent Janssen rămân în infirmeria clubului.

Citeste si:  Novak Djokovic ar putea reveni la Rolex Paris Masters în luna noiembrie

Leicester va fi fără Marc Albrighton, nu este exclus ca tot restul sezonului să fie accidentat, și Daniel Amartey, accidentat la gleznă.
La capitolul statistici să amintim că Tottenham a câștigat trei meciuri din ultimele întâlniri directe. Foxies nu au câștigat decât un meci din ultimele 11 deplasări în fieful cluburilor londoneze, bătând Chelsea în decembrie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*