Tottenham îl concediază pe manager după patru luni

Tottenham l-a demis pe antrenorul Nuno Espirito Santo, după doar patru luni la conducere, după înfrângerea de sâmbătă cu 3-0, de pe teren propriu, cu Manchester United.

Spurs au pierdut cinci din ultimele șapte meciuri din Premier League și sunt pe locul opt în clasament, la 10 puncte în spatele liderilor Chelsea.

„Știu cât de mult și-a dorit Nuno și antrenorii săi să reușească și regret că a trebuit să luăm această decizie”, a declarat directorul general al fotbalului Fabio Paratici.

Portughezul, în vârstă de 47 de ani, a fost numit antrenor al lui Spurs pe un contract de doi ani în iunie, după patru ani la Wolves.

Citeste si:  Ciclistul Andrey Grivko a fost suspendat pentru 45 de zile

„Nuno este un adevărat gentleman și va fi întotdeauna binevenit aici. Ar trebui să-i mulțumim lui și echipei sale de antrenori și să le urăm succes în viitor”, a adăugat Paratici. Spurs a anunțat că o decizie cu privire la cine va succeda lui Nuno va „urma în timp util”.

Decizia de a-l demite pe Nuno a fost luată din cauza unei combinații de rezultate mixte, stilul de joc și reacția fanilor. Există simpatie în interior, deoarece Nuno nu a intrat în cel mai ușor moment și a trebuit să se descurce cu o mulțime de situații dificile, inclusiv saga de transferuri de vară a căpitanului Angliei, Harry Kane.