Top 4 modele de ochelari de soare: ce alegi ca să fii în tendințe

Există mai multe modele de ochelari de soare în tendințe, pe care le poți alege ca să ai parte de protejarea vederii, dar și pentru a arăta bine, indiferent de sezon.

1. Ochelarii de soare aviator

Ochelarii de soare aviator sunt un accesoriu clasic, în permanență la modă. Inițial creați pentru piloți, acești ochelari sunt recunoscuți pentru lentilele lor mari și forma de lacrimă. Versiunile moderne adaugă adesea caracteristici noi, cum ar fi lentile polarizate sau rame de diferite culori. Un avantaj suplimentar al cestor ochelari constă în faptul că pot fi purtați la diverse ocazii, de la plimbări în parc la evenimente de seară, iar lentilele mari oferă o acoperire excelentă și protecție UV.

Alt aspect important legat de acești ochelari este că se potrivesc foarte bine atât femeilor, cât și bărbaților. Cele mai multe perechi de ochelari de soare de tip aviator sunt unisex, așa că acest accesoriu poate fi privit ca o investiție în cuplu, de care se pot bucura ambii parteneri.

Alege o pereche de ochelari de soare Michael Kors pentru a-ți pune în valoare formele feței și a te bucura de calitatea recunoscută a acestui brand, atât în cazul ramelor, cât și al lentilelor.

2. Ochelarii de soare cat-eye

Ochelarii de soare cat-eye continuă să fie în tendințe datorită aspectului lor elegant și feminin. Acest stil retro este actualizat constant cu noi detalii și materiale noi, motiv pentru care rămâne în permanență în preferințele și tendințele persoanelor care vor să-și protejeze cu stil vederea. Ochelarii cat-eye sunt ideali pentru cei care doresc să adauge un strop de strălucire la ținuta de zi cu zi. Ochelarii aceștia pot fi purtați la diverse ocazii, de la plimbări în parc la evenimente elegante.

Alege o pereche de ochelari de soare de damă Michael Kors pentru a oferi stil și eleganță ținutelor tale de zi cu zi, dar și atunci când mergi în vacanțe și vrei ca fotografiile să iasă excepțional, numai bune de publicat pe rețelele sociale.

Citeste si:  Formula 1 mulțumită de audiența mondială din 2020

3. Ochelarii de soare cu rame groase și pătrate

Ramele groase și forma lor pătrată reprezintă un stil nemuritor în materie de ochelari de soare, foarte ușor de adaptat vestimentației de zi, dar și de seară. Acest stil oferă un aspect îndrăzneț și modern, fiind potrivit pentru cei care doresc să iasă în evidență. Ramele groase vin într-o varietate de culori și modele, de la negru clasic la tonuri vibrante, asigurându-se că există o pereche pentru fiecare gust. De asemenea, datorită dimensiunilor generoase, se va bucura de protecție nu doar ochiul, ci și pielea din jur, ceea ce va preveni îmbătrânirea prematură a tenului.

De exemplu, acești ochelari de soare de damă Michael Kors MK2165 392087 pot fi o alegere inspirată pentru un stil cu accente retro, care nu se va demoda de-a lungul anilor.

4. Ochelarii de soare rotunzi

Ochelarii de soare rotunzi sunt un alt stil popular aflat permanent în tendințe. Acești ochelari aduc un aer vintage și sunt adesea asociați cu personalități iconice din lumea muzicii și a artei. Ramele pot fi subțiri sau groase, iar lentilele pot varia în dimensiuni și culori. Disponibili în multe variante, de la rame metalice subtile la rame colorate, ochelarii pot fi cu ușurință integrați într-o varietate de garderobe.

Aceste modele de ochelari de soare mereu în tendințe se vor dovedi a fi veritabile investiții în accesorii cu stil, ce nu se demodează. În timp ce vederea ta va fi protejată corespunzător și te vei bucura de confort la nivel ocular, vei arăta bine, bucurându-te de un aspect ce nu va putea fi trecut ușor cu vederea de cei din jur!