Nume de senzație la WTA 250 Iași: Mirra Andreeva și Yulia Putintseva

Turneul de tenis feminin WTA 250 Iași Open își consolidează poziția în peisajul sportiv românesc. Odată cu a treia ediție a competiției, UniCredit Bank a devenit sponsorul principal al întrecerii.

UniCredit Iași Open – WTA 250 este cel mai important turneu feminin de tenis pe zgură din România. Evenimentul se va desfășura la Baza Sportivă Ciric din Iași, în perioada 21-26 iulie 2024. Turneul reunește sportive de top din întreaga lume, alături de principalele jucătoare de tenis din România.

“Suntem convinși că împreună cu UniCredit Bank vom putea crește turneul nostru feminin și vom scrie noi capitole memorabile pentru sportul românesc. Un eveniment de asemenea anvergură pune Iașiul pe harta competițiilor cu impact major în sportul românesc.

Abia așteptăm să creștem împreună acest turneu, să scriem împreună următoarele capitole din sportul românesc și să credem puțin mai mult în magia lui.” a spus Andrei Oriță, director general Concord Service Center.

„UniCredit Bank susține sportul românesc. Suntem alături de Federațiile Române de Canotaj, Scrimă și Polo. Acum ne alăturăm ca partener principal în turneul WTA 250 Iași Open, o competiție care aduce an de an în teren sportive valoroase.

Un turneu WTA 250 în România este foarte important pentru noi ca țară, pentru sportivele noastre și suntem mândri să fim alături de ele.” a spus Raluca Popescu, Vicepreședinte Executiv Corporate la UniCredit Bank România.

Citeste si:  Thiago Alcantara (Bayern Munchen), supus unei operaţii, ratează restul sezonului din Bundesliga

UniCredit Iași Open WTA250 anunță prezența numelor de top din tenisul feminin

  • Mirra Andreeva – cea mai tânără jucătoare din Top 100 WTA (17 ani și două luni), vine după cel mai bun rezultat al carierei in turneele de Grand Slam: semifinală la Roland Garros. Este văzută în viitor drept una dintre pretendentele la cele mai importante titluri din circuit.
  • Yulia Putintseva – proaspătă campioană duminica trecută la WTA Birmingham. Ocupanta locului 34 WTA și-a trecut în cont al treilea titlu al carierei. Pe întreaga durată a săptămânii din Marea Britanie a pierdut un singur set.
  • Arantxa Rus – deținătoarea titlului de la WTA Hamburg. În urmă cu 12 luni, olandeza cucerea primul și, până acum, unicul trofeu în circuitul WTA.
  • Tatjana Maria – o sportivă experimentată, cu un stil variat de joc, care în sezonul precedent și-a trecut în cont nu mai puțin de 43 de victorii.
  • Ana Bogdan dublă câștigătoare la Iași Open, cu o serie de 10 victorii la rând în competiția de la Baza Ciric.
  • Jaqueline Cristian își face debutul la Iași Open, a avut rezultate bune la ultimele turnee la care a luat startul in România. Ea a ajuns în semifinale atât în toamnă la WTA Țiriac Foundation Trophy, cât și în startul acestui an la Transylvania Open.