Țig și Cristian pe tabloul de la WTA Hobart

Hobart International este un eveniment popular WTA 250 care are loc anual în Hobart, Australia și în 2023 se va juca pentru prima dată din 2020.

Turneul are loc în perioada premergătoare Australian Open și atrage câțiva dintre cei mai buni jucători din lume. Hobart International 2023, care se va desfășura între 9 și 14 ianuarie 2023, va prezenta o listă interesantă de înscrieri care include un amestec de vedete consacrate și talente în ascensiune.

Româncele Patricia Țig (foto) și Jaqueline Cristian se află pe listele tabloului principal, cele două având clasamentul înghețat la poziția WTA 65 și s-au înscris ca obțiune special la acest turneu. Pe tabloul principal nu se mai află nicio româncă, doar dacă după retrageri vor fi șanse de calificare, Halep, Cîrstea, Begu și Bogdan nu s-au înscris și nu au obțiunea pentru acest turneu.

Citeste si:  Gabriela Ruse s-a calificat pe tabloul principal de la Limoges

O jucătoare de urmărit este Marie Bouzkova, care a făcut furori în Turul WTA în ultimii ani. Jucătoarea cehă este în prezent pe locul 24 în lume și ar trebui să fie cel mai mare cap de serie la eveniment.