Thiago Silva a fost cedat la PSG

Stirea a fost data publicitatii pe site-urile cluburilor PSG si AC Milan. Jucatorul va fi supus vizitelor medicale in Brazilia si va fi prezentat in Franta luni. A semnat pe 5 ani

Potrivit ultimelor stiri sportive, transferul lui Thiago Silva la Paris Saint-Germain este oficial. Anuntul a fost dat de clubul francez pe propriul site. Fundasul brazilian in varsta de 27 de ani a semnat un contract pe 5 ani cu echipa pariziana. Thiago Silva va fi supus vizitelor medicale de rutina in Brazilia, unde se antreneaza alaturi de nationala sa in vederea Jocurilor Olimpice din Londra. Medicul francezilor, Eric Holland, s-a prezentat la hotelul din Rio de Janeiro unde sunt cazati jucatorii nationalei braziliene, supunandu-l pe jucator controalelor. Thiago s-a intalnit apoi tot la hotel cu avocatul Marcors Motta pentru a discuta conditiile contractului sau cu PSG. La sfarsitul acestei intalniri, informeaza TV Globo, brazilianul a semnat un contract pe 5 ani.

Citeste si:  WTA adoptă denumirea comună cu ATP pentru turnee

Luca Antonini, fostul coechipier al brazilianului la AC Milan a declarat: „Aceasta este o pierdere uriasa pentru echipa deoarece Thiago Silva este unul dintre cei mai tari fundasi centrali din lume. Imi pare rau ca a plecat pentru ca este un amic, am petrecut 4 ani fantastici impreuna. Thiago este cel mai tare din lume insa clubul a luat aceasta decizie, iar noi trebuie sa ne adaptam. In orice caz, AC Milan l-a achizitionat pe Acerbi, un jucator care poate creste mult, iar Galliani reuseste intotdeauna sa aduca jucatori de valoare la sfarsitul fiecarui sezon de transferuri”, a mai adaugat Antonini.

Mijlocasul echipei PSG, Javier Pastore a declarat: „Acum putem fi competitivi si in Liga Campionilor. Cu jucatori de acest calibru (referindu-se la Thiago Silva si Zlatan Ibrahimovic) vom incerca sa ajungem cat mai departe si poate sa castigam titlul”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*