Tenis: Borna Coric, testat şi el pozitiv la COVID-19, după Grigor Dimitrov

Tenismanul croat Borna Coric, care a participat în weekend la turneul de la Zadar, din cadrul circuitului demonstrativ Adria Tour, organizat de liderul mondial Novak Djokovic, a fost testat pozitiv la COVID-19, a anunţat numărul 33 mondial, luni, citat de Reuters.

Bulgarul Grigor Dimitrov, un alt participant la turneu, de la care se retrăsese sâmbătă din cauză că nu se simţea bine, a devenit duminică cel mai cunoscut tenisman infectat cu virusul.

”Salut pe toată lumea şi vreau să vă informez că am fost testat pozitiv la COVID-19”, a scris Coric, 23 de ani, pe contul său de Twitter. ”Mă simt bine şi nu am niciun fel de simptom”, a precizat croatul.

Sâmbătă, Coric l-a învins pe Grigor Dimitrov cu 4-1, 4-1, iar după aceea bulgarul a fost nevoit să se retragă din cauza stării de sănătate.

Citeste si:  Brady vs Herbert: Duelul generațiilor în Tampa Bay - LA Chargers

Circuitul Adria Tour, organizat de Djokovic în Balcani pentru a strânge bani în scopuri caritabile şi pentru a oferi unor jucători meciuri într-un sezon competiţional suspendat din martie până în august din cauza pandemiei de coronavirus, a început cu etapa de la Belgrad, câştigată de austriacul Dominic Thiem, şi ar urma să continue cu o a treia etapă, în Bosnia (Banja Luka, 3/4 iulie), după ce turneul din Muntenegru (27/28 iunie) a fost anulat.

La fiecare turneu participă opt jucători, împărţiţi în două grupe de câte patru, urmând să joace fiecare cu fiecare. Sistemul de joc este cel mai bun din şapte ghemuri, cu un tiebreak normal.
AGERPRES

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*