ITF anunță reluarea calendarului competițional din luna august

itf

Federația Internațională de Tenis a anunțat astăzi că ITF World Tennis Tour se va relua începând cu 3 august pentru evenimentele femeilor și 17 august pentru evenimentele bărbaților, și ambele vor include calificări pentru simplu, simplu și dublu. Aceasta urmează anunțurile făcute astăzi de ATP, WTA, USTA și FFT cu privire la reluarea turneelor și organizarea salmurilor US Open și Roland Garros.

ITF va finaliza un calendar provizoriu al evenimentelor ITF World Tennis Tour în perioada 3 august – 27 septembrie, care va fi disponibil pe site-ul ITF.

În timp ce ITF își dorește să vadă cât mai multe turnee programate posibil pentru a maximiza oportunitățile de joc pentru sportivii din întreaga lume, în primul rând dorește siguranța sportivilor. Decizia pentru un eveniment care va avea loc va rămâne la latitudinea turneelor ​​individuale pentru a determina dacă este posibil ca evenimentul lor să meargă înainte și cu infrastructura corespunzătoare de sănătate, siguranță și integritate în vigoare. Turneele se vor juca fără spectatori, cu excepția cazului în care reglementările guvernamentale locale sau naționale permit explicit fanilor să participe la evenimente sportive.

Citeste si:  Cum a reușit cel mai bun jucător junior din lume să organizeze o sesiune de antrenament cu Novak Djokovic

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*