Super Cupa Romaniei – U Craiova 1948 CS – FC CFR Cluj 1907 0-1 ( 0-0 )

Inceputul de meci a apartinut clujenilor dar echipa craioveana a revenit si a echilibrat jocul .

Prima ocazie notabila – min . 08 , Mailat suteaza de la marginea careului de 16 metri din unghi dar portarul Craiovei respinge .

Min. 11 centrare buna a lui Peteleu dar nimeni nu apare la finalizare . Min. 19 cea mai mare ocazie a reprizei apartine craiovenilor – Mitrita intra in careu dribleaza trei jucatori dar trage exact in Arlauskis care respinge in fata , trage Cicaldau in piciarele fundasilor clujeni .

Min. 34 Glavina reia cu capul din 13 metri peste poarta . Ultima faza notabila a primei reprize il are in rol principal pe Mitrita care in min. 41 trage din unghi dar mingea este deviata in corner . Inceputul partii secunde se manifesta printr-o fragmentare a jocului din partea ambelor echipe .

Actiuni de poarta de retinut – min. 61 Vinicius loveste mingea cu capul care se duce in bara laterala . Min. 70 Hoban trage din marginea careului de 16 metri mult peste . Min 77 o incursiune a lui Omrani se soldeaza cu un fault in careu al lui R Popa asupra atacantului clujean si arbitrul R Petrescu dicteaza fara nicio ezitare lovitura de la 11m – executa pe centrul portii specialistul clujenilor la astfel de lovituri- Culio si inscrie pentru 1-0

Citeste si:  Dani Alves a semnat cu PSG

Min 90 lovitura libera directa din apropierea portii lui Arlauskis lateral stanga – executa Mitrita , dar mingea trece peste bara transversala.

Meciul se incheie cu victoria clujenilor 1-0 ( 0-0 ) care aduc al 11 trofeu in vitrina clubului . La meci a asistat si D-na Olguta Vasilescu – fost Primar al Craiovei .

Cronica și foto: Sorin Dan Cârstea

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*