SUA şi Mexic vor disputa finala Ligii Naţiunilor CONCACAF

SUA şi Mexic vor disputa finala Ligii Naţiunilor CONCACAF

Selecţionata Statelor Unite s-a calificat în finala Ligii Naţiunilor CONCACAF la fotbal, impunându-se la limită, cu scorul de 1-0, în faţa reprezentativei Hondurasului, joi seara, la Denver (Colorado), în penultimul act al acestei competiţii, rezervată ţărilor din America de Nord, America Centrală şi Caraibe.

Americanii au marcat unicul gol al întâlnirii prin Jordan Siebatcheu, cu un minut înainte de finalul timpului regulamentar de joc.

Naţionala SUA, deţinătoarea titlului, va avea ca adversară în finală programată duminică reprezentativa Mexicului, care a învins Costa Rica la loviturile de departajare, cu 5-4. La finalul timpului regulamentar de joc, scorul a fost 0-0.

Citeste si:  Nikita Mazepin, pozitiv la Covid-19, nu va participa la Marele Premiu de la Abu Dhabi

Artizanul victoriei mexicanilor a fost portarul Guillermo Ochoa (35 ani), fostul coechipier al lui Adrian Mutu la Ajaccio, care a apărat penalty-ul decisiv executat de costaricanul Allan Cruz.

A doua semifinală a Ligii Naţiunilor CONCACAF, disputată tot pe stadionul Empower Field At Mile High City din Denver, a fost urmărită de 34.451 de spectatori, reprezentând 40% din capacitatea arenei echipei de fotbal american Broncos Denver, limita maximă permisă de restricţiile pentru combaterea răspândirii Covid-19.
AGERPRES

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte