Stefanos Tsitsipas „întinde oficial” o invitație lui Margot Robbie

Stefanos Tsitsipas a adresat o invitație „oficială” actriței și producătorului australian Margot Robbie, după victoria sa în sferturile de finală la Australian Open în fața lui Jiri Lehecka, marți (24 ianuarie) seara.

Stefanos Tsitsipas a produs o performanță de succes pentru a ajunge marți în semifinala Australian Open, apoi a trimis o invitație actriței Margot Robbie să vină să-l susțină.

Grecul, care se bucură de un mare sprijin la Melbourne, i-a surprins pe fani în timpul interviului său pe teren, după ce l-a învins pe cehul Jiri Lehecka, recunoscând că este un mare fan al lui Robbie, care a jucat cel mai recent în filmul „Babylon”.

„Australia este o țară atât de grozavă”, a spus Tsitsipas. „Îmi plac multe lucruri australiane. Una dintre actrițele mele preferate vine de aici, Margot Robbie”.

Citeste si:  Cum gasesti pariuri sigure online

Impins să facă mai multă lumină asupra dorințelor sale, de intervievatorul Jim Courier, Tsitsipas, în vârstă de 24 de ani, a adăugat: „Ar fi plăcut să o văd aici într-o zi”, confirmând că a fost o invitație pentru ea să vină să privească.

Tsitsipas va juca cu rusul Karen Khachanov în cea de-a patra semifinală la Australian Open, sperând să facă un pas mai departe decât în ocaziile anterioare.

El va fi cu siguranță favorit împotriva lui Khachanov, Tsitsipas spune că se simte într-o formă excelentă, evidențiind un nou avantaj mental în încercarea sa de a câștiga primul său titlu de Grand Slam.