Fiul Leo o motivează pe Victoria Azarenka pentru tricoul PSG la Australian Open

Numărul 25 mondial și-a învins partenera americană pentru a ajunge în prima ei semifinală la Australian Open de când a câștigat al doilea titlu consecutiv la Melbourne Park în 2013.

Leo Azarenka, nu Leo Messi, este motivul pentru care tenismena belarusă, Victoria Azarenka, a purtat un tricou PSG la Australian Open 2023.

Jucătoarea de 33 de ani, care a învins-o marți pe Jessica Pegula cu 6-4, 6-1, în sferturile de finală feminine de simplu, a îmbrăcat tricoul giganților din Ligue 1 după meci. Într-un interviu mai târziu, ea a dezvăluit că motivul din spatele ei a fost fiul ei de șapte ani, numit după căpitanul câștigător al Cupei Mondiale din 2022.

„M-a văzut purtând tricoul, și el va purta tricoul, astfel încât să ne potrivim”, a spus ea pe site-ul WTA. „Îi susțin pe PSG din 2012, de când David Beckham a semnat cu clubul. Sunt un fan de mult timp și am fost la multe, multe jocuri.”

Citeste si:  Messi l-a depăşit pe emblematicul Telmo Zarra, cucerind al şaptelea titlu de golgheter în Spania

Azarenka a mai adăugat că, în ciuda faptului că este jucătoare de tenis, fiul ei este mai înclinat către fotbal.

Vrea să joace la Paris Saint-Germain. Acesta este visul lui”, a continuat belarusa. „Sunt o mamă fotbalistă acum și îmi place asta. Îmi place să susțin. Sunt dezastruoasă, absolut cea mai dezastruoasă. Țip, dar sunt foarte pozitivă. De fapt, sunt foarte mândră pentru că este o emoție complet diferită pentru mine să-mi susțin fiul. Nu îmi este rușine să țip pentru el” a adăugat  Azarenka.