Stefanos Tsitsipas acceptă wildcard în turneul ATP 250 de la Stockholm

Numărul 5 mondial, Stefanos Tsitsipas, a acceptat un wildcard al tabloului principal la Stockholm Open, conform lui Michal Samulski. Tsitsipas, în vârstă de 24 de ani, își va face a doua apariție pe terenurile indoor-hard din Stockholm.

În 2018, Tsitsipas și-a făcut debutul la Stockholm Open. Tsitsipas s-a bucurat de un debut foarte memorabil la Stockholm, câștigând turneul la prima sa apariție. De atunci, Tsitsipas nu a avut nicio apariție la turneu, dar urmează să se întoarcă în capitala Suediei în această toamnă. Stockholm Open din acest an este programat să aibă loc săptămâna viitoare.

Citeste si:  Maria Sakkari, ultima calificată în semifinalele Turneului Campioanelor

În capitala kazahă, Astana, Tsitsipas a ajuns în finală înainte de a suferi o înfrângere cu 6-3, 6-4, în fața lui Novak Djokovic, la Astana Open.

„Ești o persoană extrem de profesionistă, pe teren și în afara terenului, nu voi fi aici să repet toate lucrurile frumoase pe care le spun mereu despre tine și pe care le știm cu toții”, i-a spus Tsitsipas lui Djokovic în timpul discursului său de vicecampion.