Sportul și vremea – ninsoare, ploi înghețate și anulări de jocuri în Germania

Multă zăpadă căzută proaspăt în nord, temperaturi blânde în sud, multă gheață în mijlocul Germaniei, este un weekend incomod pentru competițiile sportive. După anulări în Bremen și Lübeck, duminică ar putea exista anulări, în special în Westfalia de Est.

După aproape 30 de centimetri de zăpadă proaspătă în estul Westfaliei și mai multă ninsoare la temperaturi de minus șase grade, meciul din Bundesliga dintre Arminia Bielefeld și Werder Bremen (ora 18:00) și jocul din divizia a doua a SC Paderborn împotriva 1. FC Heidenheim sunt în pericol. Rezultatul inspecției amplasamentului pe Bielefelder Alm, de dimineață, este încă în așteptare.

Jocul feminin de la Werder Bremen din Bundesliga împotriva SC Freiburg fusese deja anulat vineri, deoarece era „imposibil de jucat din cauza vremii”, a anunțat Werder vineri după-amiază.

Citeste si:  WBA v Cardiff preview

Întâlnirea diviziei a treia dintre VfB Lübeck și 1860 München planificată sâmbătă a fost anulată joi.

DWD a emis, de asemenea, o avertizare de furtună pentru părți mari din Saxonia Inferioară și nordul și estul Renaniei de Nord-Westfalia. Sâmbătă seara începuse acolo o ploaie înghețată periculoasă. Din Siegerland, ploaia înghețată se întinde noaptea într-o fâșie largă peste Wuppertal și Düsseldorf până la granița olandeză. În această zonă, cel puțin local, se pot aștepta suprafețe alunecoase, a declarat serviciul meteo.

În noaptea de duminică a fost zăpadă proaspătă de până la 30 de centimetri în regiune, din cartierul Lippe prin Bielefeld și Paderborn până la Münster. Circulația autobuzelor a fost întreruptă, iar camioanelor li s-a interzis circulația. Traficul feroviar este, de asemenea, întrerupt masiv în aceste regiuni. Există închideri frecvente pe autostrada A2.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*