Aaron Rodgers (Green Bay) a fost desemnat MVP al sezonului NFL

aaron rodgers

Aaron Rodgers (37 de ani), legendarul quarterback al celor de la Green Bay Packers, a fost ales pentru a treia oară în carieră cel mai bun jucător al sezonului NFL.

Dacă Green Bay Packers nu a reușit din nou în accederea la Superbowl, Aaron Rodgers a revenit în top fiind ales, la 37 de ani și pentru a treia oară, cel mai bun jucător din ligă. Fundașul a avut chiar și cel mai bun sezon al carierei sale în 2020, cu 48 de pase de touchdown pentru 121,5 evaluări statistice, respectiv a 5-a și a 2-a cea mai bună performanță din istoria ligii.

Sub conducerea sa, Packers a terminat sezonul regulat cu cel mai bun record din NFL (13v-3î), dar franciza din Wisconsin a eșuat în finala conferinței în fața lui Tom Brady și echipa sa Buccaneers (a pierdut cu 31-26). Deja încoronat MVP în 2011 și 2014, californianul se alătură unui club închis de jucători, printre care Jim Brown (3), Johnny Unitas (3), Peyton Manning (5) și Tom Brady (4).

Citeste si:  Mihaela Buzărnescu se califică în turul secund de la Doha

„Să câștig acest titlu (de MVP) în cel de-al 13-lea sezon al meu ca și quarterback este ceva foarte special, pe lângă o nouă formație ofensivă, este ceva de care sunt foarte mândru”, a explicat Aaron Rodgers, cu câteva ore înainte de Super Bowl ce are loc între Kansas City Chiefs și Tampa Bay Buccaneers.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*