Sponsorii o laudă pe Simone Biles după retragere

simone biles

Sponsorii lui Simone Biles, inclusiv Athleta și Visa, laudă decizia ei de a pune sănătatea mintală pe primul loc și de a se retrage din competiția echipei de gimnastică din timpul Jocurilor Olimpice. Este cel mai recent exemplu de sponsori care laudă sportivi care sunt din ce în ce mai deschiși la problemele de sănătate mintală.Vedeta de tenis Naomi Osaka a găsit un sprijin larg atunci când s-a retras de la French Open la începutul acestui an.

Biles ar putea concura în continuare la alte evenimente gimnastice în timpul Jocurilor Olimpice, de asemenea, are o istorie impresionantă de realizări gimnastice, inclusiv patru medalii de aur și o medalie de bronz la Jocurile Olimpice din 2016. Ea a câștigat încă cinci titluri globale în campionatele mondiale începând cu 2013.

„Am trecut de vremea când sportivii precum Simone sunt apreciați pur și simplu pentru priceperea lor atletică”, a spus Jim Andrews, fondatorul A-Mark Partnership Strategies.

„Și-a câștigat un loc în istoria gimnasticii și s-a dovedit a fi un purtător de cuvânt și un influencer uimitor care are multe de oferit mărcilor chiar și fără să concureze și, în cele din urmă, la pensionare.”

Biles s-a despărțit de sponsorul Nike, din aprilie, pentru a semna cu Athleta, divizia de îmbrăcăminte atletică al Gap. Acordul lui Biles cu Athleta include, de asemenea, sponsorizarea turneului de victorie Gold Over America de la sfârșitul acestui an, care o va juca pe ea, precum și pe alți membri ai echipei SUA Gymnastics.

Citeste si:  Ioana Roșca câștigă turneul de dublu de 60 mii de dolari de la ITF Vitoria-Gasteiz

La acea vreme, Biles a spus că a semnat cu Athleta peste Nike pentru că dorea să fie aliniată la un brand care reflectă mai mult valorile sale.

„Simt că lucrează foarte strâns cu femeile și fetele și le lasă să aibă o voce și un fel de a încălca standardele de frumusețe”, a spus Biles în mai. Biles și-a lansat prima campanie publicitară cu Athleta în iunie, inclusiv un videoclip care prezintă persoanele care au susținut-o prin ascensiunea ei ca superstar. Athleta a emis o declarație în sprijinul lui Biles după retragerea sa la Tokyo. „Suntem alături de Simone și îi sprijinim bunăstarea atât în ​​competiție, cât și în afara acesteia”, a spus Athleta. „A fi cel mai bun înseamnă și a ști să ai grijă de tine. Suntem inspirați de hotărârea ei de astăzi și suntem în spatele ei la fiecare pas al drumului. ”