Southampton v Chelsea preview

Southampton într-o adevărată cădere de formă, ultimele cinci meciuri din Premier League au fost doar înfrângeri, primește pe Chelsea, care are ultimele patru meciuri doar victorii.

Team news

Southampton va fi fără Kyle Walker-Peters pentru vizita lui Chelsea de sâmbătă după-amiază. Fundașul dreapta a șchiopătat, o accidentare la pulpa piciorului, în timpul înfrângerii suferite cu 2-1 de la Wolves, în weekendul trecut, după ce doar recent a revenit la echipă, dintr-o problemă similară. „Kyle Walker-Peters este indisponibil pentru câteva săptămâni, poate, și asta ne doare cu siguranță”, a recunoscut Ralph Hasenhuttl. Walker-Peters nu este singurul accidentat pentru Southampton, deoarece Ibrahima Diallo și Theo Walcott sunt, de asemenea, indisponibili.

Chelsea se va confrunta cu Southampton pe Stadionul St Mary cu Tammy Abraham din nou în cursă pentru a participa la meciul din Premier League. Fundașul brazilian, Thiago Silva, va lipse de la meciul de astăzi, în ciuda faptului că s-a întors la antrenament, în timp ce își continuă recuperarea după o problemă a coapsei. Kai Havertz s-a întors la antrenament, dar Christian Pulisic este o în dubii, cu o problemă a gambei, posibil ambii să nu joace. 

Citeste si:  Gibbs lasa Arsenal pentru WBA

Capitolul statistici

Southampton a pierdut ultimele cinci meciuri din ligă, acasă, împotriva Chelsea, cea mai lungă cursă de înfrângeri împotriva unui adversar, din istoria clubului.

Southampton a pierdut 24 de meciuri din Premier League împotriva lui Chelsea; doar împotriva lui Manchester United (28) au pierdut mai mult în competiție.

Chelsea a pierdut doar două dintre ultimele 28 de meciuri din Premier League în deplasare pe coasta de sud (V21 E5 Î2), acele înfrângeri venind împotriva lui Southampton în 2013 (1-2) și Bournemouth în 2019 (0-4).

Southampton a pierdut fiecare din ultimele șase meciuri din Premier League, primind 20 de goluri în acest timp (3,3 pe meci) – este cea mai lungă perioadă a lor de înfrângeri din întreaga istorie a clubului de fotbal.

Predictie: ambele echipe înscriu

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*