Villarreal a devenit al 12-lea club din Global Football Aliance

Villarreal a devenit al 12-lea club din Global Football Aliance

Clubul spaniol Villarreal CF s-a alăturat organizaţiei Global Football Alliance, din care fac parte 11 cluburi din toată lumea şi care promovează dezvoltarea instituţională şi extinderea acestor cluburi la nivel internaţional, transmite EFE.

Clubul spaniol, care ocupă locul şase în La Liga, a explicat că este vorba de un proiect în care cluburi de pe întreg mapamondul fac schimb de experienţe, idei şi planuri, cu ideea de a se dezvolta şi de a se perfecţiona în toate aspectele, fie ele sportive, sociale sau mediatice.

Citeste si:  Rugby: Organizatorii Cupei Mondiale 2023 au semnat o asigurare împotriva pandemiei înaintea debutului crizei Covid-19

Această alianţă este în plină expansiune şi prevede integrarea a cel puţin unui număr de 25 cluburi care să interacţioneze între ele cu regularitate.

Din Globall Football Aliancee mai fac parte AS Saint-Etienne (Franţa), Athletic Club Paradou (Algeria), AZ Alkmaar (Olanda), Deportivo Independiente Medellin (Columbia), Deportivo Toluca FC (Mexic), FK Krasnodar (Rusia), Melbourne Victory FC (Australia), New England Revolution (SUA), Standard de Liege (Belgia), VFL Wolfsburg (Germania) şi Wadi Degla SC (Egipt).

AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte