Villarreal a devenit al 12-lea club din Global Football Aliance

Clubul spaniol Villarreal CF s-a alăturat organizaţiei Global Football Alliance, din care fac parte 11 cluburi din toată lumea şi care promovează dezvoltarea instituţională şi extinderea acestor cluburi la nivel internaţional, transmite EFE.

Clubul spaniol, care ocupă locul şase în La Liga, a explicat că este vorba de un proiect în care cluburi de pe întreg mapamondul fac schimb de experienţe, idei şi planuri, cu ideea de a se dezvolta şi de a se perfecţiona în toate aspectele, fie ele sportive, sociale sau mediatice.

Citeste si:  Sorana Cîrstea se califică în turul secund de la WTA Shenzhen

Această alianţă este în plină expansiune şi prevede integrarea a cel puţin unui număr de 25 cluburi care să interacţioneze între ele cu regularitate.

Din Globall Football Aliancee mai fac parte AS Saint-Etienne (Franţa), Athletic Club Paradou (Algeria), AZ Alkmaar (Olanda), Deportivo Independiente Medellin (Columbia), Deportivo Toluca FC (Mexic), FK Krasnodar (Rusia), Melbourne Victory FC (Australia), New England Revolution (SUA), Standard de Liege (Belgia), VFL Wolfsburg (Germania) şi Wadi Degla SC (Egipt).

AGERPRES

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*