Simona Halep: ”Serena Williams trebuia să fie favorita unu pe tabloul de la Indian Wells”

Simona Halep: ”Serena Williams trebuia să fie favorita unu pe tabloul de la Indian Wells”

Serena Williams trebuia să fie prima pe tabloul principal la Indian Wells, la reîntoarcerea sa după nașterea ficei sale, a declarat numărul unu mondial, Simona Halep.

Serena nu are oficial niciun loc în clasamentul WTA deoarece a pierdut mai mult de un an fără a participa la un turneu oficial. Toruși are dreptul de a intra la opt turnee și două Grand Șlem în decurs de 12 luni de la prima participare.
La un talk-show sportiv de după meciul cu chinezoaica Wang Qiang, Simona Halep a declarat: ”Să naști este cel mai bun lucru care se poate întâmpla. Este mai mult decât un sport. Cred că trebuia să fie numărul unu al turneului deoarece ea s-a retras ca număr unu mondial”.

Citeste si:  Diagnostic cu cancer la gât și la sân pentru Martina Navratilova
Simona Halep a fost prezentă în tribună la meciul dintre surorile Williams, câștigat de Venus cu 6-3 6-4, declarând că dacă este numărul unu asta nu înseamnă să nu urmărească cei mai buni jucători, apreciind că de la ei poate învăța.
Antrenorul Simonei, Darren Cahill a ccomentat într-o discuție cu fostul număr unu mondial, Chris Evert, că jucătoarele care revin după o naștere nu ar trebui să înceapă de la zero.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte