Simona Halep așteaptă verdictul la sfârșitul lunii

simona halep

Simona Halep ar urma să afle pe 30 aprilie, deci în mai puțin de două săptămâni, verdictul în cazul de dopaj în care este implicată. Anunțul a venit de la tatăl tenismenei, care a precizat că data inițială a fost 28 aprilile, dar a fost amânată. Halep nu a mai jucat niciun meci oficial de opt luni. Dacă va fi găsită vinovată, ea riscă o suspendare ce poate ajunge la câțiva ani. În organismul ei a fost găsit Roxadustat, aflat pe lista substanțelor interzise.

Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

Citeste si:  Derby i-a transferat pe Bent şi Pearce
Pe 7 octombrie, chiar în timpul US Open, lumea tenisului mondial a fost zguduită de o veste șocantă. Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost acuzată de dopaj. În urma unui test de rutină din timpul turneului, jucătoarea din România a fost depistată cu Roxandustat, o substanță interzisă.

Acum cazul tenismenei este judecat de o organizație independentă, Sports Resolutions, iar prima audiere ar urma să o aibă în două săptămâni. digisport.ro