Bara și Mitu câștigă dublul de la ITF 60k Koper

Bara și Mitu câștigă dublul de la ITF 60k Koper

Irina Bara și Andreea Mitu au participat în această săptămână la un turneu ITF dotat cu premii în valoare de 60 mii de dolari, desfășurat pe terenurile de zgură de la Koper, în Slovenia, unde a avut loc săptămâna trecută meciul din BJK Cup dintre Slovenia și România.

Finala de dublu a avut loc astăzi, Mitu și Bara întâlnind perechea formată din Suzan Lamens, din Olanda, și australianca Kaylah McPhee, un meci câștigat lejer de românce cu scorul de 6-2 6-3.

Citeste si:  Gabriela Ruse s-a calificat pe tabloul principal la WTA Portoroz

De remarcat că cele două românce s-au duelat cu două ore înainte în semifinala de simplu, câștig de cauză având Irina Bara, după două ore și 43 de minute, cu scorul de 3-6 7-5 6-4.

Irina o va întâlni mâine, în finala de simplu a turneului, pe spaniola Aliona Bolsova, care a învins-o în semifinală pe românca Jaqueline Cristian, cu scorul de 6-2 6-1.

 

  1. […] Irina Bara a pierdut cu scorul de 3-6 6-2 4-1, retrăgându-se datorită oboselii. Irina a jucat și ieri finala de dublu, câștigată împreună cu Andreea Mitu, în fața perechii  formată din Suzan Lamens, din Olanda, și australianca Kaylah McPhee, un meci câștigat lejer de românce cu scorul de 6-2 6-3. […]

Comments are closed.

Sari la bara de unelte