Serie A: Nicio operație pentru Pogba, care ar trebui să lipsească doar 5 săptămâni

Vești bune pentru Juventus și… echipa Franței cu alegerea mijlocașului de a nu se opera la genunchi, pentru a favoriza un alt tratament mai scurt.

Nu va exista o oprire prelungită de câteva luni și nici o intervenție chirurgicală de menisc pentru Paul Pogba. Internaționalul francez ar trebui să revină pe teren cu Juventus în cinci săptămâni, după o terapie conservatoare. O alegere pe care jucătorul a făcut-o în urma unui consult medical, chiar în această marți la Lyon, cu profesorul Bertrand Sonnery-Cotter. O alegere care riscă să ridice semne de întrebare pentru că dacă îl scutește de o oprire lungă departe de teren și, prin urmare, îi păstrează intacte șansele de a participa la Cupa Mondială 2022 din Qatar, asta nu îi garantează în niciun caz o rezolvare totală a problemei.

Citeste si:  Depay nu va fi apt pentru Euro 2020

Paul Pogba va petrece primele trei săptămâni în sală, piscină și kinetoterapie, apoi ultimele două pe teren pentru a desfășura lucrări atletice diferențiate. Iar dacă totul decurge conform planului fără complicații, ar trebui să fie disponibil lui Max Allegri puțin peste o lună, pentru meciul cu Salernitana programat în weekendul 10-11 septembrie.