Serena Williams: Sunt cu siguranță pregătită pentru Australian Open

serena williams

După ce Serena Williams s-a accidentat în primul tur de la Wimbledon și a ratat și întregul US Open, ea este acum pregătită mental să concureze din nou în clasamentul superior al tenisului WTA, așa cum putem vedea la noua sa apariție de la Jimmy Kimmel Live.

Întrebată dacă va fi pregătită pentru Australian Open, Serena Williams a făcut publicul să se ridice în picioare de bucurie.

„Da, cu siguranță sunt”, a spus Williams. Înainte de a-și anunța intenția de a juca la Australian Open, Serena a dezvăluit că accidentarea suferită în primul tur de la Wimbledon este spre tămăduire. „Îmi este mai bine piciorul. A durat mult dar acum este mult mai bine”, a spus Serena. Idolul tenisului american a vorbit și despre cum a apărut durerea la All England Club.

Australian Open a fost unul dintre cele mai productive două turnee de Mare Șlem pentru Serena Williams, alături de Wimbledon, deoarece campioana a câștigat 7 titluri de simplu în fiecare dintre cele două turnee majore.

Citeste si:  Primele trei turnee WTA ale anului 2017 și-au desemnat favoritele. Serena Williams merge la Auckland

Australian Open a fost și ultimul Grand Slam câștigat de Serena.

Serena Williams a câștigat campionatul Australian Open 2017 la simplu feminin, după ce a învins-o pe sora ei, Venus Williams, în finală, 6/4, 6/4. A fost al 23-lea ei trofeu major la simplu, punându-o deasupra lui Steffi Graf pentru cele mai importante titluri de simplu din era Open.

Cu toate acestea, chiar dacă Serena Williams nu reușește să cucerească al 24-lea titlu de Grand Slam și să egaleze recordul lui Margaret Court, Jill Smother, unul dintre agenții lui Williams, crede că jucătoarea americană a făcut destul pentru a-și marca numele în istorie.

„La 23 sau 20 de Șlemuri, nu ar trebui să mai lovească o minge pentru ca noi să spunem că ceea ce a făcut este istoric”, a spus Smoller, pentru Tennis Up To Date.