Alexander Zverev: Sunt vaccinat, sunt în regulă cu orice decide Australian Open

alexander zverev

Starul german de tenis Alexander Zverev nu are probleme, pentru că cei care nu sunt vaccinați vor avea probleme cu Australian Open.Guvernul australian a indicat că doar jucătorii vaccinați vor avea voie să participe la Australian Open.

Zverev a fost vaccinat și nu va avea probleme cu participarea sa la Australian Open.

„Fiecare are dreptul să decidă singur”, a spus Zverev. „Jucătorii care nu sunt vaccinați probabil nu vor avea voie să joace la Melbourne. Și înțeleg acea decizie. Pentru mine, asta nu este o problemă.”

Premierul statului Victoria, Daniel Andrews, i-a spus clar lui Novak Djokovic că jucătorii nevaccinati probabil nu vor avea voie să joace la Melbourne Park.

„(Virusului) nu-i pasă care este clasamentul tău în tenis sau câte Grand Slam-uri ai câștigat”, a spus Andrews.„Este complet irelevant. Trebuie să fii vaccinat pentru a te menține în siguranță și pentru a-i proteja pe ceilalți.

Citeste si:  Mane sta o luna si jumatate

„Nu cred că un jucător de tenis nevaccinat va primi o viză pentru a intra în această țară și, dacă ar obține o viză, ar trebui probabil să fie pus în carantină pentru câteva săptămâni”, a adăugat el.

„Nu cred că persoana pe care ați indicat-o (Djokovic) sau orice alt jucător de tenis, să nu-l personalizăm… sau jucătorul de golf sau pilotul de Formula 1 va primi chiar și o viză pentru a ajunge aici.”

Numărul 1 mondial Djokovic a sugerat că ar putea sări peste Australian Open. „Lucrurile, așa cum sunt, încă nu știu dacă voi merge la Melbourne”.

1 trackback / pingback

  1. Serena Williams: Sunt cu siguranță pregătită pentru Australian Open

Comentariile sunt închise.