Serena Williams a ieșit de la Eastbourne după ce partenera de dublu, Ons Jabeur, s-a accidentat la genunchi

Revenirea impresionantă a Serenei Williams la Eastbourne International s-a încheiat.

Campioana de 23 de ori de Grand Slam la simplu a revenit în tenis după aproape un an, din cauza unei accidentări, la Devonshire Park săptămâna aceasta, făcând echipă cu numărul 3 mondial, Ons Jabeur, în competiția de dublu.

Duo-ul le-a supraviețuit celor două, Sara Sorribes Tormo și Marie Bouzkova, în optimile de finală de marți, înainte de a-și rezerva ieri un loc în semifinale, îndepărtând perechea Shuko Aoyama și Chan Hao-ching.

Ele trebuiau să le înfrunte vineri în ultimele patru echipe pe Magda Linette și Aleksandra Krunic, pentru a se retrage din turneu în această dimineață, după ce Jabeur a suferit o accidentare la genunchiul drept.

Citeste si:  Letonia, principala absentă de la EuroBasket 2022 după ratarea calificării

Serena Williams se va pregăti acum pentru întoarcerea ei la Wimbledon, unde anul trecut a suferit o accidentare gravă a pulpei piciorului în timpul primului set al meciului din primul tur împotriva lui Aliaksandra Sasnovich.

Nu este clar dacă al treilea cap de serie din Tunisia, Jabeur, este în pericol să rateze Wimbledon, care începe luni (27 iunie) la All England Club.