Scoțienii dau startul noului sezon fotbalistic

Azi începe prima etapă a noului sezon competițional din Scoția, etapă care programează patru meciuri. După ce sezonul trecut al campionatului s-a disputat în condiții deosebite, fără public și cu multe întreruperi, datorită pandemiei de coronavirus, se așteaptă ca Premiership-ul scoțian să aducă spectacol.

Rangers, își va pune noile ghete de fotbal de campioană pentru a juca în fața fanilor contra celor de la Livingston, echipă ce a terminat pe locul cinci în sezonul trecut. Rangers a reușit să termine sezonul trecut în forță, distanțându-se de rivala sa de o viață, Celtic Glasgow, la 20 de puncte, un campionat câștigat autoritar de ”pădurari”.

Citeste si:  Iga Swiatek renunță la Berlin pentru a-și menaja umărul înainte de Wimbledon

Celtic va veni cu mingi de fotbal pe terenul celor de la Hearts, meciul fiind programat la ora 21.00, ora României, fiind ultimul din această zi. Celtic vine cu moralul la pământ după eliminarea din preliminariile Champions League, de miercuri, în fața danezilor de la Midtjyland. Tot astăzi vor mai avea loc alte două partide, Ross County-St.Johnsone și Dundee-St.Mirren.

Se așteaptă ca lumea să fie prezentă în număr mare la meciuri, pub-urile să fie pline de suporteri iar magazinele cluburilor să fie cu lichidare echipamente fotbal.