Harry Kane nu s-a prezentat la vizita medicală de dinaintea începerii sezonului

Harry Kane nu s-a prezentat la vizita medicală de dinaintea începerii sezonului

Atacantul Harry Kane (Tottenham), căpitanul naţionalei Angliei, nu s-a prezentat la testele medicale prevăzute de clubul său înaintea începerii noului sezon competiţional, pe fondul zvonurilor privind plecarea sa la Manchester City, scrie presa engleză.

Harry Kane era aşteptat la centrul de antrenament al lui Tottenham pentru screening-ul anti-Covid şi testele fizice după vacanţa de trei săptămâni primită de jucători la finalul EURO 2020 unde Anglia a fost finalistă, dar atacantul a lipsit.

Tottenham, care se va confrunta cu Manchester City chiar în prima etapă a noului sezon din Premier League, pe 15 august, nu a dorit să comenteze absenţa lui Kane.

Citeste si:  WTA vizează o nouă înțelegere pe mai mulți ani pentru un Premier dacă acordul cu China eșuează

Atacantul de 28 de ani şi-a exprimat public dorinţa de a pleca de la Spurs la sfârşitul sezonului trecut, asigurând că are ”acordul tacit” al clubului.

Harry Kane are încă trei ani de contract cu clubul londonez, care nu a câştigat niciun trofeu major din 2008.

Preşedintele grupării, Daniel Levy, spunea că nu intenţionează să-şi vândă jucătorul, evaluat la aproximativ 150 de milioane de lire sterline.

Conducerea clubului l-ar fi asigurat şi pe noul antrenor, Nuno Espirito Santo, chiar înainte ca acesta să preia postul, că Harry Kane nu va fi vândut. AGERPRES

Sari la bara de unelte