Schumacher are un plan cu punctele pe care le va câștiga în 2022, după noul contract

Mick Schumacher va rămâne în Formula 1 în sezonul viitor cu scuderia Haas, iar debutantul așteaptă cu multă nerăbdare planurile pentru al doilea sezon – inclusiv să aibă o mașină despre care spune că ar putea să-i înscrie puncte în mod consecvent.

Înaintea Marelui Premiu al Rusiei, Haas a anunțat că Schumacher și coechipierul său Nikita Mazepin vor rămâne alături de echipă pentru 2022, când va răsări o noua eră în F1. Noua eră este una în care Haas a acordat prioritate, probabil mai mult decât oricărei alte echipă întrucât au decis să nu-și dezvolte mașina din 2021, pe concentrarea în totalitate pe competitorul de anul viitor.

Drept urmare, Schumacher a declarat la Sochi că scopul său pentru anul viitor este să fie chiar în mijlocul bătăliei. „Sperăm că vom fi în grupul de mijloc, cred că acesta este un obiectiv foarte realizabil”, a spus el.

Citeste si:  Pilotii echipei Ferarri, Sainz si Leclerc dezvaluie ce au invatat unul de la celalalt in primele 3 curse ale sezonului.

„Știm că am început ceva mai devreme decât oricine altcineva în a investi în proiect și am cheltuit cea mai mare parte a bugetului din acest an pentru 2022, așa că sperăm că acest lucru ne va oferi un avantaj mai ales la începutul anului, și sperăm că vom putea spune că suntem în mod constant în puncte. „Cred că acesta ar fi cu siguranță un pas foarte mare înainte și știu doar că voi lucra cu intensitate pentru acest lucru”, a spus el.