Sadio Mane va reface satul natal într-un oraș, după ce a jucat în noroi cu El Hadji Diouf

Atacantul lui Liverpool Sadio Mane s-a întors în satul natal Bambali, Senegal, pentru a participa la un meci de fotbal comunitar alături de legenda senegaleză El Hadji Diouf.

Meciul – de la Bambali – organizat de starul lui Liverpool, a avut de asemenea prezența a de două ori fotbalistului african al anului, Diouf, fostul fundaș senegalez Papiss Demba Cisse și atacantul senegalez Mbaye Diagne.

În fața unei mari mulțimi senegaleze, jocul amical de la Bambali a fost o distracție plină de noroi și ploaie. Mane a jucat la ambele echipe în ziua respectivă, trecând de la numărul 10 pentru echipa albastră la numărul 2 pentru echipa roșie.

Nu a fost prima dată când Fotbalistul African al Anului a încercat să relaționeze cu comunitatea sa. În 2021, Mane a cheltuit peste 450.000 de lire sterline pentru a ajuta la construirea unui spital în Bambali, finanțând în același timp proiecte de construcție a școlilor.

În ciuda faptului că s-a bucurat de ploaie și de condițiile pe care le-a oferit la întoarcere, acum are un nou teren de construit, pe agenda sa de investiții.

Citeste si:  Mark Hughes vine la Southampton până la sfârșitul sezonului

„Am rejucat cu mare plăcere pe acest teren istoric. Mi-a plăcut foarte mult să joc din nou pe ploaie, pe terenul de la Bambali. Foștii mei colegi de echipă din copilărie au cerut acest lucru”, a spus Mane. „Înapoi la copilărie cu un meci de gală pe terenul Bambaly unde a început totul!!!”, a scris Mane mai târziu pe pagina sa de Instagram.

„Le mulțumesc mult fraților mei, Diouf, Cisse, Desire Segbe Azankpo și fără a uita idolul meu pentru totdeauna, Diagne cel sfânt.”

„Ei [prietenii lui Mane] mi-au spus că este timpul să schimb terenul. Urmează să încep lucrările și în 5-6 luni stadionul va avea gazon sintetic. Sper că partenerii mei mă vor însoți. Tot ce fac este pentru Senegal. Cu siguranță, este în Bambali, dar întotdeauna trebuie să începem de undeva”, a declarat Mane.