Nick Kyrgios, primul jucător care a semnat pentru Evolve, agenţia japonezei Naomi Osaka

nick kyrgios

Tenismanul australian Nick Kyrgios a devenit luni primul sportiv care s-a alăturat agenţiei de management sportiv Evolve, care o include printre cofondatori pe japoneza Naomi Osaka, cvadruplă campioană de Grand Slam, transmite Reuters.

Osaka a renunţat în mai la serviciile agenţiei IMG şi a lansat propria firmă Evolve, alături de agentul eu Stuart Duguid.

Evolve se descrie ca o agenţie complexă axată pe parteneriate de brand, investiţii, crearea de afaceri deţinute de sportivi şi filantropie.

”Kyrgios întruchipează tipul de sportivi cu care vrem să lucrăm la Evolve. Are un stil, o pasiune şi o personalitate de neegalat, este diferit de oricare altul din sport. Avem câteva lucruri mari în portofoliu pentru el care sunt foarte unice şi de pionierat”, a declarat Osaka pentru site-ul de afaceri de sport Boardroom.

Citeste si:  Mikel Arteta spune că următoarele trei meciuri ale Arsenalului ar putea defini sezonul lor

Duguid l-a descris pe Kyrgios (45 ATP) precum cel mai talentat şi distractiv jucător din circuitul ATP: ”Îl iubeşti sau îl urăşti, cu siguranţă nu poţi să-ţi iei ochii de la el. Dacă mergi la orice turneu de tenis pentru juniori, vei vedea influenţa lui Nick. Pentru generaţia Z şi a celor mai tineri, el este absolut simbolul”.

Kyrgios, 27 ani, are în palmares şase titluri la simplu în ATP şi o victorie la dublu la Australian Open, în acest an. AGERPRES