Roy Hodgson va părăsi Crystal Palace la sfârșitul sezonului

Roy Hodgson s-a alăturat clubului Crystal Palace în septembrie 2017, meciul din Premier League al clubului împotriva lui Liverpool de pe  Anfield, de duminică,  va fi ultimul.

„După mai bine de 45 de ani de antrenor, am decis că este momentul potrivit pentru mine să mă îndepărtez de fenomen”, a spus tânărul de 73 de ani.

Hodgson, care a început ca manager în 1976 cu Halmstad în Suedia, a supravegheat la stabilitatea și echilibrul în Premier League de când a fost convocat de Eagles, în septembrie 2017, și a ajutat pe Palace să devină un membru constant în Premier.

„A fost o perioadă deosebit de plină de satisfacții din viața și cariera mea fotbalistică că am reușit să petrec ultimele patru sezoane cu Palace. Acum simt că la sfârșitul unui alt sezon de succes, în care ne-am asigurat statutul de Premier League, momentul este potrivit pentru mine să renunț la responsabilitățile mele de a fi manager cu normă întreagă” a adăugat Roy Hodgson

Citeste si:  Swiatek, Trevisan, Kasatkina: 4 motive pentru a urmări semifinalele de la Roland-Garros
Când Hodgson a fost numit manager la începutul campaniei 2017-18, Palace nu avea puncte și nu reușise să înscrie un gol în timpul primelor patru meciuri din Premier, după un început dezastruos sub Frank De Boer.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*