Roland-Garros: Pauline Parmentier, este timpul de retragere

pauline parmentier

La 34 de ani, Pauline Parmentier va juca la Roland-Garros ultimul turneu din carieră. Joacă prima rundă marți, împotriva rusoaicei Veronika Kudermetova.

La începutul anului, Pauline Parmentier plănuise să renunțe la sfârșitul anului 2020. Evident, nu-și imagina că la Roland Garros va închide, la marginea lunilor septembrie și octombrie.

„Că se termină în Roland, nu aș putea cere mai mult, zâmbește viitorul fost jucător de 34 de ani. Am făcut primul meu stagiu federal acolo când aveam doisprezece-treisprezece ani. Simt cu adevărat că închid cartea, scriind ultima pagină din povestea mea de tenis. În timpul pandemiei, când a existat această întrebare despre Roland-Garros, a fost o adevărată frustrare pentru mine. Nu am vrut să mă opresc fără.

Deci, ea care locuia acasă în timpul turneului de data aceasta și-a făcut valiza și s-a alăturat unuia dintre cele două hoteluri oficiale. Chiar dacă toate rudele ei nu vor putea fi acolo, iar tribunele arenei Simonne-Mathieu vor fi aproape goale, această a șaisprezecea rundă a carierei sale la Roland-Garros, împotriva rusei Veronika Kudermetova (locul 42 în WTA), va fi evident special.
„Mi-a permis într-adevăr să văd dacă a fost o decizie corectă, deoarece a devenit dificil pentru mine călătoria, petrecerea timpului în hoteluri. Am putut relua ultimele turnee fiind foarte hotărâtă în capul meu, în conformitate cu decizia mea. Dar sunt încă îndrăgostită de sportul meu, îmi place să petrec timpul pe teren, să mă antrenez, să joc, este ceva ce îmi va lipsi inevitabil. ” lequipe.fr
Citeste si:  Okazaki sta doua saptamani

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*