Brady vs Herbert: Duelul generațiilor în Tampa Bay – LA Chargers

Justin Herbert de la Los Angeles Chargers și Tom Brady de la Tampa Bay Buccaneers se confruntă duminică (ora 20:00), 21 de ani îi despart!

Pe gazonul stadionului Raymond-James din Tampa Bay, aproape 21 de ani îi vor separa pe cei doi quarterback de start, duminică (la ora 19 la L’Équipe). Pe de o parte veteranul Tom Brady (43 de ani) la conducerea Buccaneerilor și, pe de altă parte, în fruntea Los Angeles Chargers, un debutant în vârstă de douăzeci și doi de ani, Justin Herbert. Din 1950, nimeni nu a reușit să găsească o ciocnire în care cei doi QB au avut un astfel de decalaj de vârstă. Când Tom Brady a câștigat primul său Super Bowl în 2002, Herbert era încă la o lună distanță de sărbătorirea celei de-a patra zile de naștere …

Justin Herbert: titular din cauza doctorului

Povestea începuturilor lui Herbert în poziția de quarterback titular are o origine tragicomică. În acest sezon, fosta Universitate din Oregon urma să fie un substitut. Dar acum două săptămâni, actualul Tyrod Taylor a simțit o durere chiar înainte de un meci împotriva campionilor în apărare, Kansas City. Când medicul celor de la Chargers a vrut să facă o injecție cu medicamente antiinflamatoare, a perforat plămânul lui Taylor, care încă nu este refăcut pentru a juca. Alineat în ultimul minut, Herbert a jucat destul de bine, cu 311 de yards acumulați din pase și un touchdown (precum și o interceptare). Dar echipa sa a pierdut cu 23-20 după prelungiri.
Supărați, săptămâna trecută au pierdut la limită împotriva Carolina (21-16), dar 330 de yards și din nou un touchdown și o interceptare, Herbert poate deveni acum primul fundas care a trecut 300 de metri în primele sale trei jocuri. Însă acest lucru îl va cere să îmblânzească o apărare solidă din partea Buccaneerilor și să-și conducă ofensiva, precum și adversarul său legendar.

Tom Brady: nemilos împotriva începătorilor (rookies)

Pentru primul său sezon în afara New England Patriots, Brady pare să câștige avânt în primele sale meciuri. După ce a început moderat împotriva New Orleans-ului (2 interceptări în special), a avut un joc excelent împotriva Denver Broncos în a treia etapă, cu 297 de yarzi, 3 pase de touchdown, fără interceptare și doar două sacks (când fundașul este abordat în spate linie față-off). Se pare că își găsește semnele în special cu primitorii Buccaneerilor, inclusiv excelentul Mike Evans. Și Rob Gronkowski, venit din pensie pentru a relua meciurile cu Brady, își găsește și el ritmul.
Perspectiva de a înfrunta un debutant îl poate face și pe Brady fericit. În cariera sa, are un record de 14 victorii și două înfrângeri împotriva fundașilor rookies, cu zece victorii la rând. Justin Herbert a făcut o treabă foarte bună, însă, a avertizat Brady,„ va trebui să jucăm foarte bine pentru a învinge această echipă.
Citeste si:  Tom Brady asteapta cu nerabdare Superbowl-ul

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*