Revine fotbalul, pariurile și blackjack-ul

S-a terminat săptămâna meciurilor internaționale, astfelcă putem reveni la meciurile din campionate, obiceiul nostru este de a analiza în special campionatele din Anglia și Germania.

La nivelul meciurilor inter-țări, România învinge Liechtenstein, în meciul de duminică, scor 2-0, și urcă pe locul 3 în grupa pentru preliminariile Campionatului Mondial, ce va  avea loc în Qatar, în anul 2022.

La mijlocul preliminariilor, România ocupă locul 3 în grupa J, cu 9 puncte, fiind la trei puncte în spatele liderului Germania și la un punct sub Armenia. Macedonia de Nord a coborât pe 4, cu 8 puncte, în timp ce Islanda (4p) și Liechtenstein (0p) sunt ultimele clasate. Deci, încă mai avem speranțe cu echipa lui Mirel Rădoi deși selecționerul visează locul second în grupă, eu nu sunt așa de optimist.

Dar să revenim la campionatele interne de fotbal, sâmbătă se joacă aproape toată etapa în Premier League, derby-ul etapei fiind meciul dintre Leicester și Man City.

Un derby interesant, după ce o săptămână am fost privați de meciurile campionatelor puternice și am stat la blackjack și păcănele. Nu pot să zic că mi-a mers bine, la păcănele am fost dezastru, dar măcar la blackjack am văzut în pot și figure în cărți. Un joc destul de atractiv, se spune că datează de pe vremea regelui Ludovic XIV sau de pe vremea lui Ludovic XV și că a fost adus în America de colonialiștii francezi. Azi este un joc popular în cazinouri și în lipsă de pariuri mă prinde și pe mine. Este un joc simplu, stai în fața dealer-ului și primești o carte, cu fața în sus, dealer-ul primește și el o carte, tot cu fața în sus și ceri pe ce-a de-a doua pentru a face, speranța tuturor, 21. Evident că plătești fiecare carte pe care o primești, și după aceea, ce o da norocul. Dacă îți ies două figure, norocul e pe tine, în cazul în care nu face și dealer-ul 21, caz în care pierzi ce ai pariat.

Citeste si:  Ivaylo Petev a preluat Dinamo Zagreb

Revenind la duelul dintre Manchester City și Leicester, mă aștept la un meci cu multe goluri, am încredere că Jamie Vardy sau Son vor marca. Leicester și-a ”tras” o arenă nouă de antrenament, pentru Brendan Rodgers, această mișcare a fost în mintea lui din momentul în care a semnat contractul pentru a deveni manager. A influențat chiar alegerea locației, mutându-se în nordul orașului pentru a asigura o deplasare mai ușoară către baza lor Seagrave. Arena interioară se află în centrul bazei, terenurile în aer liber se întind aproape cât se poate vedea cu ochiul liber. Totul este înconjurat de un teren de golf cu nouă găuri, folosind cei 180 de acri de teren. Condiții propice pentru un bun antrenament și evoluții spectaculoase în campionat pentru ”foxies”.

De partea cealaltă, Manchester City este zguduită de scandalul sexual al portarului Benjamin Mendy, dar și-a asigurat prelungirea contractului cu portarul Ederson până în iunie 2026. Tânărul de 28 de ani s-a alăturat lui City de la Benfica în 2017 și a câștigat trei titluri în Premier League cu City. În timpul petrecut cu City, a păstrat de 95 de ori poarta curată, în 194 de apariții, și a primit de două ori premiul Mănușa de Aur pentru cele mai multe porți curate dintr-un sezon.

Liderul Premier League, Tottenham, are deschiderea etapei la Crystal Palace, o echipă care are doar două puncte în cele trei meciuri jucate în acest sezon. Duminică joacă ”cormoranii”, au meci greu în deplasarea de la Leeds. Etapa se va încheia luni cu meciul Everton- Burnley, un bun prilej de a paria pe fotbalul spectacol, care este fotbalul englez și, de ce nu, a te relaxa cu jocul de blackjack, în acest weekend.

2 trackback-uri / pingback-uri

  1. TGPersonals Review 2021 – Bower Propiedades
  2. AVG Feature Assessment – Mauricio Lachaise

Comentariile sunt închise.