Renault îşi va prezenta noul monopost pe 20 februarie

Echipa Renault a anunţat că îşi va prezenta pe 20 februarie noul monopost, RS18, cu care va concura în ediţia 2018 a Campionatului Mondial de Formula 1, informează agenţia EFE.

Într-un mesaj postat pe contul său de Twitter, Renault Sport F1 a precizat că noul său monopost va avea prima apariţie publică cu o săptămână înaintea primelor antrenamente oficiale în vederea noului sezon, programate pe circuitul Catalunya de lângă Barcelona.

Renault va aborda noul sezon cu spaniolul Carlos Sainz jr şi cu germanul Nico Hulkenberg în rolul de piloţi oficiali, ca şi în sezonul trecut, în care team-ul francez s-a clasat pe locul al şaselea în ierarhia constructorilor.

Prezentarea noului monopost al francezilor va avea loc în aceeaşi zi cu echipa Sauber. Williams o va face pe 15 februarie, Mercedes şi Ferrari pe 22 februarie, McLaren pe 23 februarie, iar Toro Rosso pe 25 februarie.

Noua ediţie a Campionatului Mondial de Formula 1 va debuta pe 25 martie, la Melbourne, cu Marele Premiu al Australiei. (agerpres.ro)

Citeste si:  Formula 1: Grand Prix-ul Ungariei este luat în calcul fără spectatori

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*