Reguli încălcate și amenzi pentru jucători, în carantinările de la AO

Reguli încălcate și amenzi pentru jucători, în carantinările de la AO

Unii jucători au încălcat deja regulile de carantină prin deschiderea ușilor apartamentelor lor. Aceștia se confruntă cu amenzi de până la 20.000 de dolari SUA (15.300 dolari SUA), iar infractorii repetenți riscă să fie trimiși la un alt hotel cu un ofițer de poliție staționat în fața ușii lor, a avertizat comisarul pentru carantină Covid-19.

Ea a citat un jucător „care și-a deschis ușa pentru a încerca să aibă o conversație cu partenerul său de antrenament pe hol,„ în timp ce altul a cumpărat mâncare pentru prieteni de la același etaj ”și a lăudat eforturile sale și și-a deschis ușa pentru a face acest lucru ”. „Acestea sunt acte de nivel scăzut, dar cu adevărat periculoase, pe care pur și simplu nu le putem tolera”, a spus Cassar.

Citeste si:  Man United trebuie să cheltuiască mai mult pe echipă

Mai mulți jucători, printre care Sorana Cirstea și Belinda Bencic, s-au plâns că nu se pot antrena, unii spunând că nu sunt conștienți de existența unei izolații totale dacă o persoană dă test pozitiv.

„Dacă ne-ar fi spus despre această regulă înainte, nu aș fi jucat Australia”, a postat română Sorana Cirstea pe Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte