Reguli încălcate și amenzi pentru jucători, în carantinările de la AO

australian open

Unii jucători au încălcat deja regulile de carantină prin deschiderea ușilor apartamentelor lor. Aceștia se confruntă cu amenzi de până la 20.000 de dolari SUA (15.300 dolari SUA), iar infractorii repetenți riscă să fie trimiși la un alt hotel cu un ofițer de poliție staționat în fața ușii lor, a avertizat comisarul pentru carantină Covid-19.

Ea a citat un jucător „care și-a deschis ușa pentru a încerca să aibă o conversație cu partenerul său de antrenament pe hol,„ în timp ce altul a cumpărat mâncare pentru prieteni de la același etaj ”și a lăudat eforturile sale și și-a deschis ușa pentru a face acest lucru ”. „Acestea sunt acte de nivel scăzut, dar cu adevărat periculoase, pe care pur și simplu nu le putem tolera”, a spus Cassar.

Citeste si:  Două românce vor fi prezente pe tabloul de calificări de la Grand Slam-ul din Wimbledon

Mai mulți jucători, printre care Sorana Cirstea și Belinda Bencic, s-au plâns că nu se pot antrena, unii spunând că nu sunt conștienți de existența unei izolații totale dacă o persoană dă test pozitiv.

„Dacă ne-ar fi spus despre această regulă înainte, nu aș fi jucat Australia”, a postat română Sorana Cirstea pe Twitter.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*