„Regret că am făcut vaccinul”: Chardy își suspendă sezonul după o reacție

„Regret că am făcut vaccinul”: Chardy își suspendă sezonul după o reacție

Jérémy Chardy, locul 73 în lume, a fost nevoit să-și suspende sezonul fără să știe pentru cât timp, din cauza unei reacții la vaccinul Pfizer împotriva lui Covid, a anunțat joi.

„De când am avut vaccinul, între Jocurile Olimpice și US Open, am o problemă, mă lupt. Dintr-o dată, nu mă pot antrena, nu pot juca „, a spus el, explicând că a simțit dureri violente pe tot corpul imediat ce a făcut un efort fizic. Timp de câteva săptămâni, francezul în vârstă de 34 de ani s-a întrebat despre originea acestor dureri aproape paralizante.

„Acum am fost să văd doi medici, am făcut niște analize, așa că știu ce am și cel mai important lucru este să am grijă de mine.

Prefer chiar să îmi iau mai mult timp pentru a avea grijă de mine și să fiu sigur că în viitor nu voi avea probleme, decât să încerc să mă întorc cât mai repede pe teren și să găsesc în continuare aceleași probleme de sănătate ”, a spus el.

„În capul meu este dificil, pentru că nu știu cât va dura.

Deocamdată sezonul meu s-a oprit și nu știu când îl voi relua ”, a spus el, încă șocat la 24 de ore după ce a primit rezultatele analizelor sale.

Citeste si:  Belinda Bencic a câştigat turneul WTA Adelaide International 2

„Este frustrant pentru că am început anul foarte bine, jucam foarte bine. Și apoi am mers la Jocuri, unde m-am simțit și eu foarte bine. Și acum sezonul meu este oprit și nu știu când voi relua. Este deosebit de frustrant că nu mai am zece ani de jucat (…) Dintr-o dată, acum regret că am făcut vaccinul, dar nu am putut să știu ”, a spus el din nou, mai ales că la vârsta sa, o oprire prelungită poate pune capăt carierei sale.

„Am 35 de ani în februarie, așa că acum aș putea fi puțin negativ, dar este prima dată când mă gândesc că sezonul viitor ar putea fi ultimul meu. Mă gândesc la asta … Este dificil pentru că mă distram și am vrut să joc mai mult ”, a recunoscut el. Problema este ca nu avem nici o retrospectiva asupra vaccinului. Există oameni care au avut lucruri similare, dar duratele au fost cu adevărat diferite ”, a remarcat el, pe baza a ceea ce i-au spus medicii pe care i-a consultat. lefigaro.fr

Sari la bara de unelte