Raul De Tomas, transferat de Espanyol de la Benfica

Atacantul spaniol Raul De Tomas, de la Benfica Lisabona, a fost transferat de echipa spaniolă de fotbal Espanyol Barcelona, la şase luni de la sosirea sa în Portugalia, pentru 20 de milioane de euro, au anunţat, joi, cele două cluburi, potrivit AFP.

”RCD Espanyol Barcelona a perfectat transferul atacantului Raul De Tomas, provenind de la Benfica, care s-a angajat la 30 iunie 2026”, a precizat clubul catalan într-un comunicat.

Potrivit presei spaniole, De Tomas a devenit cel mai scump transfer făcut în istoria clubului Espanyol Barcelona, după argentinianul Matias Vargas (10,5 milioane de euro), sosit în iulie.

Citeste si:  Bacca este imprumutat la Villareal

Format la Real Madrid, De Tomas, 25 ani, a fost împrumutat la Cordoba (2015-2016), Valladolid (2016-2017) şi la Rayo Vallecano (2017-2019).

Atacantul spaniol a fost una dintre surprizele plăcute ale sezonului trecut, sub tricoul echipei Rayo Vallecano, însă nu a convins la Benfica, pentru care a marcat 3 goluri în 17 meciuri în toate competiţiile.

Tranzacţia prevede şi un bonus legate de performanţă, care poate atinge 2 milioane de euro, a precizat Benfica, echipa lusitană urmând să primească şi 20 de procente dintr-un eventual transfer.
AGERPRES

Sursa foto: RCD Espanyol de Barcelona/Facebook.com

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*