Premier League se gândește la restart

Cluburile din Premier League speră să le ofere jucătorilor lor posibilitatea de a reveni la antrenamente în grupuri mici săptămâna aceasta.

Dar există un sentiment din ce în ce mai mare, data prevăzută de 12 iunie pentru ca meciurile să înceapă din nou, va trebui devansată.

Un vot ar trebui să aibă loc pentru antrenamente și protocoale medicale atunci când cele 20 de cluburi de top își organizează următoarea ședință luni dimineață.

Dacă vor trece, jucătorii ar putea să se antreneze în grupuri de cinci, începând de marți.

Acest lucru ar fi cu condiția ca acestea să respecte regulile de distanțare socială și să respecte o serie de criterii stricte, care includ schimbarea la domiciliu și sosirea la terenurile de antrenament cu mașina proprie.

Citeste si:  Tottenham v Sunderland preview

Cel puțin 14 din cele 20 de cluburi trebuie să fie de acord că protocoalele de siguranță sunt suficiente pentru ca planul să fie aprobat.

În cadrul ședinței de luni, cluburile vor fi, de asemenea, actualizate la discuțiile cu comitetele de poliție și securitate cu privire la solicitarea de a juca meciuri pe propriile stadioane, mai degrabă decât pe terenuri neutre, așa cum s-a propus inițial.

De asemenea, vor primi un raport privind Bundesliga din Germania și vor fi interesați să afle că nu există cazuri de fani care să se prezinte pe stadioane în număr semnificativ.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*