Raonic a abandonat în finala de la Delray Beach

Americanul Jack Sock, numărul 21 mondial, a câștigat turneul ATP de la Delray Beach (534.625 dolari) fără să joace, după ce adversarul său, canadianul Milos Raonic, principalul favorit, a abandonat înaintea finalei programate duminică.

Raonic (26 ani), care îl eliminase în semifinale pe argentinianul Juan Martin Del Potro, a suferit o ruptură la mușchii ischio-gambieri ai piciorului drept și a fost constrâns să declare forfait.

„Credeam că sunt un pic rigid din cauza ultimului meci, însă când m-am trezit de dimineață am fost incapabil să merg corect, iar echipa mea m-a supus unor tratamente intensive. Am ajuns la concluzia că este vorba de o ușoară ruptură la ischio-gambierii piciorului meu drept”, a declarat canadianul.

Citeste si:  Optimism în privința desfășurării Roland Garros în toamnă

Jack Sock (24 ani) cucerește astfel al treilea titlu ATP din cariera sa, după cele de la Houston (2015) și Auckland (2017).

„Eram mai satisfăcut dacă aș fi câștigat acest trofeu pe teren, însă un titlu rămâne un titlu”, a declarat americanul, precizând că Raonic l-a anunțat în legătură cu forfaitul său chiar înainte de încălzire.

Milos Raonic și Jack Sock s-au întâlnit de zece ori până acum în circuitul ATP, canadianul reușit să se impună de opt ori. (agerpres.ro)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*