Raiders anunta inscrieri la fotbal pentru copii, in perioada 1 – 7 Septembrie 2019

Intre 1 si 7 septembrie 2019, in fiecare zi, in intervalul orar 11-13, la baza sportiva Rom Prim, Raiders organizeaza inscrieri si selectii in echipele de fotbal pentru copii in Sectorul 4, pentru in grupele de varsta intre U6 si U16.

Profesionistii care isi desfasoara activitatea la acest club de fotbal in Berceni, fac totul pentru ca fiecare membru sa se simta cel mai important. Toate antrenamentele sunt diferite si atmosfera este constructiva. In mod cert, o astfel de abordare dezvolta spiritul de invingator in fiecare copil.

Raiders Bucuresti – un club de fotbal in Berceni fundamentat pe principii solide

Printre cele mai importante avantaje oferite de clubul sportiv Raiders, apreciate la unison de parinti si copii se numara:

  • exersarea cu mingea la fiecare sesiune de antrenament;
  • aplicarea principiului 4 la 1 – o apreciere negativa adresata jucatorului, va atrage patru aprecieri favorabile;
  • se pune accent pe educatia scolara a copiilor;
  • se pune accent pe cultivarea si dezvoltarea spiritului de echipa, a mentalitatii de castigator si a altruismului;
  • antrenamentele sunt bine definite, iar obiectivele sunt subliniate de exercitiile facute;
  • fiecare antrenor este pregatit temeinic pentru lucrul cu copiii;

Fiecare parinte are acces la site-ul Raiders.ro, unde poate gasi toate informatiile cu privire la inscrieri, metode de lucru, modul in care sunt stabilite grupele si alte informatii pe care le poate considera importante.

Avantajele inscrierii in clubul de fotbal Raiders Bucuresti

Inscrierea la Raiders Bucuresti, aduce o serie de avantaje considerabile copiilor:

  • primele trei sedinte sunt gratuite, astfel incat copilul sa poata determina daca ii place si vrea sa ramana in echipa;
  • pentru primul antrenament echipamentul este specificat clar pe site-ul raiders.ro – echipament de fotbal, ghete speciale pentru fotbal pe teren artificial si aparatori;
  • dupa ce copilul este inscris, va primi cadou din partea clubului un echipament special pentru antrenament, format din tricou, jambiere si sort;
  • fiecare jucator inscris trebuie sa aiba toate avizele medicale pentru a obtine un carnet de jucator, dar si pentru a participa la antrenamente.
Citeste si:  Montella si-a prelungit contractul cu Milan

Astfel, membrii clubului se asigura de faptul ca toti copiii sunt confortabili cu ideea de a face parte dintr-o echipa de fotbal, dispun de echipamentul necesar pentru ca antrenamentele sa se desfasoare in cele mai bune conditii si au o stare de sanatate optima pentru a putea juca fotbal si pentru a intra in contact cu alti copii.

La ACS Raiders fiecare copil are sansa sa isi dezvolte calitatile de fotbalist si sa le perfectioneze, antrenandu-se intr-un mediu special construit pentru a favoriza performanta. Pentru ca acest scop sa fie atins, se lucreaza pe grupe de fotbal, de initiere si de avansati, astfel incat fiecare copil sa invete si sa deprinda in ritmul propriu toate tehnicile.

Fiecare copil este plasat intr-o grupa potrivita varstei sale, dar si conform abilitatilor de baza pe care le detine. Ulterior, copilul avanseaza in grupe competitive care pot participa la concursuri. Fiecare antrenament este supravegheat si coordonat de un instructor cu o pregatire temeinica in acest domeniu.

ACS Raiders este un club sportiv din Bucuresti, in care copiii poti practica fotbalul in conformitate cu varsta lor si cu abilitatile pe care le au, in timp ce se dezvolta armonios atat din punct de vedere fizic cat si emotional.

Adresa bazei sportive este Soseaua Oltenitei, Numarul 195 Bucuresti. Persoanele interesate pot afla mai multe detalii apeland numarul de telefon 0733 94 71 77.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*