Parisul va găzdui pentru prima dată un meci de NBA în 2020!

The National Basketball Association (NBA) și beIN SPORTS (beIN), canalul media care deține drepturile de televizare ale meciurilor din NBA în Franța, au anunțat că Charlotte Hornets și Milwaukee Bucks vor juca primul meci din această competiție la Paris, pe 24 ianuarie 2020, la AccorHotels Arena.

Anunțul a fost făcut în prezența lui Muggsy Boques, jucător emblematic al lui Charlotte Hornets. Biletele pentru meciul din capitala Franței vor fi puse în vânzare în această toamnă, fanii europeni ai celui mai tare campionat de baschet din lume fiind invitați să intre pe site-ul NBAEvents.com/ParisGame pentru cele mai recente informații.

Nu va fi prima vizită făcută de Hornets în Franța. În urmă cu 25 de ani, echipa din Charlotte a jucat un meci de pregătire în presezon cu Golden State Warriors.

Potrivit contractului media, din lotul deplasat la Paris de Charlotte Hornets nu vor lipsi vedete precum Kemba Walker (selecționat de trei ori în echipa NBA All Stars), Tony Parker (cvadruplu câștigător al NBA) sau „localnicul” Nicolas Batum.

De partea cealaltă, Milwaulee Bucks va ajunge pentru prima oară în Franța. În 2015 a traversat oceanul și a jucat un meci din sezonul regular la Londra. Din lotul „cerbilor” fac parte Giannis Antetokounmpo (selecționat de trei ori în echipa NBA All Stars), Khris Middleton (o selecție în echipa NBA All Stars) și Malcolm Brogdon (cel mai bun debutant al sezonului 2016-2017).

Citeste si:  Antoine Griezmann, accidentat, va rata ultimele două etape ale sezonului

 

Site-urile care oferă analize și predicții din NBA vor acorda un interes sporit evenimentului. Se apreciază că volumul de pariuri pe Charlotte Hornets vs Milwaukee Bucks va fi unul deosebit, datorită mediatizării.

Confruntarea dintre Charlotte Hornets și Milwaukee Bucks va fi transmisă în direct în Franța, în Africa de Nord și în Orientul Mijlociu, pe canalul NBA Peague Pass, care este recepționat în peste 200 de țări.

“Suntem mândri să participăm la primul meci din sezonul regular al NBA găzduit de Paris. Eu am jucat la Paris un meci din presezon și am simțit pasiunea francezilor pentru această competiție. Va fi un meci cu adevărat istoric”, a declarat Michael Jordan, patronul lui Charlotte Hornets.

„Franța are o îndelungată tradiție și o afecțiune profundă pentru jocul de baschet. Fanii NBA din toată Europa vor invada Parisul pentru a vedea ce e mai bun din competiția noastră, jucători spectaculari, entertainment, mascote, majorete”, a spus și Ralph Rivera, directorul executiv al NBA pe Europa și Orientul Mijlociu. Cu siguranță, va fi un spectacol de gală!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*