Rafael Nadal se retrage de la Roland Garros!

Rafael Nadal, câștigător de 22 de ori la un Grand Slam, nu va concura la viitorul Roland Garros, retrăgându-se din Slam-ul său favorit pentru prima dată din 2004!

Rafa nu s-a putut recupera la timp, luptându-se cu o accidentare gravă la șold timp de patru luni și nu a reușit să se vindece înaintea iubitului său turneu.

Nadal ar trebui să dezvăluie vestea teribilă la conferința de presă de joi, luând una dintre cele mai provocatoare decizii din cariera sa! Rafa este un câștigător de 14 ori la Roland Garros, dominând ca niciun alt jucător înaintea lui la French Open și înregistrând doar trei înfrângeri din 18 deplasări la Paris.

Citeste si:  Dominic Thiem primește wildcard pentru ATP Lyon

Nadal s-a accidentat la șoldul stâng la turul doi de la Australian Open în ianuarie, ratând opt turnee și repetând asta la Roland Garros, în ciuda faptului că a încercat totul pentru a-și reveni. Nadal a suferit o altă lovitură miercurea trecută, încheindu-și mai devreme sesiunea de antrenament de acasă în Mallorca și luptându-se cu durerea.

Spaniolul va încerca să-și revină în curând și să concureze pe iarbă, în ciuda faptului că nu există date de întoarcere.