Elena Rybakina speră ca accidentarea lui Iga Swiatek să nu fie prea gravă după retragerea de la Italian Open

După ce și-a încheiat meciul mai devreme datorită unui abandon al lui Iga Swiatek, Elena Rybakina a sperat că nu este nimic în neregulă cu Iga și că își va reveni rapid. Elena a spus că a termina un meci în acest fel nu era nici pe departe ideal și a fost un joc bun între cele două.

Iga Swiatek a decis să arunce prosopul la scorul de 2-2 din setul decisiv.

Tocmai ieșise dintr-o înfrângere epuizantă în al doilea set care a mers până la tiebreak. A fost un meci captivant între cele două jucătoare până când accidentarea la coapsă a liderului în curs a încheiat jocul prematur, la scorul de 2-6 7-6 2-2 pentru Rybakina.

Citeste si:  WTA explică decizia de a sancționa turneul de la Wimbledon

„Nu este niciodată bine să termini un meci ca acesta. A fost un meci foarte bun. Sper că nu este nimic grav pentru Iga și îi doresc doar o recuperare rapidă”, a spus Rybakina.

”Salut baieti. Sunt sigură că te gândești la ce sa întâmplat aseară. Verificăm. În timpul celui de-al doilea set m-am accidentat la coapsă. Diagnosticul este în curs. Mai multe informatii in zilele urmatoare. Vă țin la curent” a postat Iga Swiatek pe rețelele de socializare, astăzi.