Elena Rybakina speră ca accidentarea lui Iga Swiatek să nu fie prea gravă după retragerea de la Italian Open

Elena Rybakina speră ca accidentarea lui Iga Swiatek să nu fie prea gravă după retragerea de la Italian Open

După ce și-a încheiat meciul mai devreme datorită unui abandon al lui Iga Swiatek, Elena Rybakina a sperat că nu este nimic în neregulă cu Iga și că își va reveni rapid. Elena a spus că a termina un meci în acest fel nu era nici pe departe ideal și a fost un joc bun între cele două.

Iga Swiatek a decis să arunce prosopul la scorul de 2-2 din setul decisiv.

Tocmai ieșise dintr-o înfrângere epuizantă în al doilea set care a mers până la tiebreak. A fost un meci captivant între cele două jucătoare până când accidentarea la coapsă a liderului în curs a încheiat jocul prematur, la scorul de 2-6 7-6 2-2 pentru Rybakina.

Citeste si:  Sezon incheiat pentru Ashley Young

„Nu este niciodată bine să termini un meci ca acesta. A fost un meci foarte bun. Sper că nu este nimic grav pentru Iga și îi doresc doar o recuperare rapidă”, a spus Rybakina.

”Salut baieti. Sunt sigură că te gândești la ce sa întâmplat aseară. Verificăm. În timpul celui de-al doilea set m-am accidentat la coapsă. Diagnosticul este în curs. Mai multe informatii in zilele urmatoare. Vă țin la curent” a postat Iga Swiatek pe rețelele de socializare, astăzi.

Sari la bara de unelte