Preview Swansea v Hull

Swansea-City-Vs-Hull

Meciul ce se va disputa pe Liberty Stadium este important pentru ambele echipe, dornice sa scape de a doua jumatate a clasamentului.
„Lebedele” sunt la primul meci acasa contra „tigrilor” in Premier League, iar managerul Michael Laudrup spera sa poata recupera din cei trei atacanti accidentati macar pe unul. Michu (glezna), Wilfried Bony (tendon) si Alvaro Vazquez sunt in recuperare fizica si depinde de preparatorii fizici daca vor putea evolua diseara, in lipsa lor putine sanse pentru Swansea de a marca goluri.

De cealalta parte Steve Bruce trebuie sa mai lucreze la aparare, din cele 7 deplasari ale lui Hull au pierdut 6 meciuri si au incasat 15 goluri. Fundasul Curtis Davis reintra dupa o suspendare de o etapa, atacantul Matty Fryatt a revenit la echipa dupa un imprumut la Sheffield Wed iar Stephen Quinn (tendon) si Sone Aluko (calcai) sunt accidentati.

La capitolul statistici sa spunem ca cele doua echipe s-au intalnit la Swansea de 32 ori, gazdele castigand 21 de partide. De remarcat ca patru din ultimele 12 goluri incasate de Swansea in Premier sunt autogoluri, se pare ca aparatorii au un apetit in a inscrie in propria poarta.

[soccer-info id=’2′ type=’results’ style=’red_light’ /]

Citeste si:  Jallet a semnat cu Nisa

[soccer-info id=’2′ type=’table’ style=’red_light’ /]

[soccer-info id=’2′ type=’fixtures’ style=’red_light’ /]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*