Preview: Leicester v Derby

Derby-ul Championship se joacă diseară pe stadionul King Power din Leicester, unde echipa gazdă şi lidera ligii primeşte vizita vecinei din nord, Derby, ocupanta locului patru.
Pentru managerul Nigel Pearson o veste bună din partea medicilor ar fi utilizarea a patru jucători accidentaţi, Gary Taylor-Fletcher şi Danny Drinkwater, ambii absenţi în meciul de săptămâna trecută din FA Cup datorită accidentărilor, iar Ignasi Miquel şi Matty James sunt în refacere fizică. O problemă pentru gazde este şi absenţa atacantului Chris Wood, accidentat de o lună, dar care este în perioada de pregătire fizică.
Cei din Derby au şi ei probleme de lot, atacantul Johnny Russel este după o operaţie şi va reveni la sfârşitul lunii iar Richard Keogh lipseşte de o lună şi va mai rămâne în infirmeria clubului. Patrick Bamford, împrumutat de managerul Steve McClaren de la Chelsea, îşi va face debutul astăzi la noua echipă iar Craig Bryson, absent de la meciul din FA Cup cu Chelsea, va reveni pe teren.

Citeste si:  Liverpool v Everton preview
La capitolul statistici menţionăm faptul că din ultimele 8 meciuri directe dintre cele două echipe, Leicester a câştigat de 7 ori. De notat că Leicester este neînfrântă de 9 meciuri din toate competiţiile, pe teren propriu contra celor de la Derby.Să nu uităm că Derby are 48 goluri înscrise, cele mai multe din această ligă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*