Premier League autorizată să dispute meciuri amicale

premier league

Echipele din Premier League au fost autorizate să dispute meciuri amicale, cu respectarea unor protocoale sanitare stricte, în cadrul pregătirilor pentru reluarea sezonului în campionatul de elită al fotbalului englez, programată pe 17 iunie, anunţă presa britanică.

Arenele nu trebuie să se afle la mai mult de 90 de minute distanţă, iar jucătorii trebuie să se deplaseze în propriile automobile şi să se prezinte la joc deja echipaţi, conform Sky Sports.

Meciurile vor fi arbitrate de membri ai staff-urilor tehnice ale cluburilor, iar fotbaliştii implicaţi vor fi obligaţi să prezinte un test negativ la Covid-19.

Citeste si:  Jannik Sinner angajează un nou antrenor

Premier League, din care au mai rămas de disputat nouă etape, a fost suspendată la jumătatea lunii martie, însă echipele au revenit între timp la antrenamente, după ce guvernul a autorizat sportul să elită să îşi reia pregătirile începând cu data de 1 iunie.

Antrenorul lui Leicester City, Brendan Rodgers, a anunţat că echipa sa va organiza meciuri de pregătire pe King Power Stadium, pentru ca jucătorii să reintre cât mai repede în formă.
AGERPRES

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*